Log ind|Opret konto
Shopping Cart: 0 Item(s)
Forside >>  Aquaman >>  Triatlon  >>  Dragter kvinder >>  Aquaman ADN Dragter kvinder Triatlon Billige århus Outlet

Kategorier

Aquaman ADN Dragter kvinder Triatlon Billige århus Outlet
Aquaman ADN Dragter kvinder Triatlon Billige århus Outlet [1270415]Aquaman ADN Dragter kvinder Triatlon Billige århus Outlet
Move your mouse over image or click to enlarge
DKK2,411.99  DKK1,205.99Spar: 50% off
  • Model: 1270415
  • 5000 Antal på lager
  • Aquaman ADN Dragter kvinder Triatlon Billige århus Outlet
  • Aquaman DNA Woman Dragter kvinder Triatlon bredt udvalg

Vælg venligst:Antal

Aquaman ADN Dragter kvinder Triatlon Billige århus Outlet_checkout
Aquaman ADN Dragter kvinder Triatlon Billige århus Outlet

ADN forventes spændende af mange triatleter der nyder glæden ved at svømme i og Aquaman til en rimelig pris. ADN er konstrueret af Yamamoto 39 med en række tekniske innovationer skabt af Aquaman. Denne meget fleksible og smidige våddragt er vellidt af triatleter, fordi det forbedrer ydelse til en meget rimelig pris. Kraven er en ny "Revolving Collar", som positionerer foran kraven frem ved 20 grader og er 2cm lavere giver mulighed for mere komfort og reducere indtrængning af vand gennem kraven område. En anden funktion er Flash System på bagsiden af ​​halsen for at forhindre gnidning og aide i åbningen af ​​lynlåsen. Dragten er lavet med 17 paneler for at give en lun snit. Torsoen er lavet med 39 Yamamoto behandlet med SCS og Smoothskin neopren på de øverste ben, bag, og ryg. Skuldrene er lavet med 39 neopren og Ultraflex tekstil på indersiden for at give stor fleksibilitet. Underarmene har "Aero Design Propeller" at give en bedre fangst af vandet under trække fase af slagtilfælde. Som alle Aquaman modeller, åbner lynlåsen på ryggen fra bund til top.


Specifikationer:

Tykkelse: 4.5mm / 3mm / 2mm / 1.5mm


Fabrication:

Lim / Thermoglue / Stitching

Er du vild med Aquaman ADN? Er du på udkig efter en online specialist i løb og triatlon udstyr?, Kig hos Aquaman Kvalitet Garanti Odense. der er autoriseret Aquaman forhandler, alle vores løb og triatlon varer, er dækket af fabriksgaranti fra Aquaman. Vælg en Triatlon kategori og find alle de mulige Triatlon varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Beskrivelse

Funktioner


Aquaman - Triatlon - Dragter kvinder

You may also like...