Log ind|Opret konto
Shopping Cart: 0 Item(s)
Forside >>  Aquaman >>  Triatlon  >>  Dragter kvinder >>  Aquaman DNA Woman Dragter kvinder Triatlon bredt udvalg

Kategorier

Aquaman DNA Woman Dragter kvinder Triatlon bredt udvalg
Aquaman DNA Woman Dragter kvinder Triatlon bredt udvalg [136028967]Aquaman DNA Woman Dragter kvinder Triatlon bredt udvalg
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Aquaman DNA Woman Dragter kvinder Triatlon bredt udvalg
DKK2,653.73  DKK1,326.86Spar: 50% off
  • Model: 136028967
  • 5000 Antal på lager
  • Aquaman ADN Dragter kvinder Triatlon Billige århus Outlet
  • Aquaman DNA Woman Dragter kvinder Triatlon bredt udvalg

Vælg venligst:Antal

Aquaman DNA Woman Dragter kvinder Triatlon bredt udvalg_checkout
Aquaman DNA Woman Dragter kvinder Triatlon bredt udvalg

DNA forventes spændende af mange triatleter, der nyder glæden ved svømning i og Aquaman til en rimelig pris. DNA er opbygget af Yamamoto # 39 med en række tekniske innovationer skabt af Aquaman. Denne meget fleksible og smidige våddragt er vellidt af triatleter, fordi det forbedrer ydelse til en meget rimelig pris. Kraven er en ny "revolverende Collar", som positionerer foran kraven frem ved 20 grader og er 2cm lavere giver mulighed for mere komfort og reducere indtrængning af vand gennem kraven område. En anden funktion er Flash System på bagsiden af ​​halsen for at forhindre gnidning og aide i åbningen af ​​lynlåsen. Dragten er lavet med 17 paneler for at give en lun snit. Den torso er lavet med # 39 Yamamoto behandlet med SCS og Smoothskin neopren på de øverste ben, bag, og ryg. Skuldrene er lavet med # 39 neopren og Ultraflex tekstil på indersiden til at give stor fleksibilitet. Underarmene har "Aero Design Propeller" for at give en bedre fangst af vandet under trække fase af slagtilfælde. Som alle Aquaman modeller, lynlåsen på bagsiden åbner fra bund til top.
Funktioner:
Nyt look
Hip Roll Kontrol Hjælper med stabilisering hofte med et panel af komprimeret Dome Rubber fra Yamamoto.
Specifikationer:
Fabrication: Lim / Thermoglue / Stitching

Lige nu har vi tilbud på Aquaman DNA Woman. Kig ind i vores online løb og triatlon butik, hos Aquaman Sammenlign priser Odense har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste løb og triatlon udstyr. Vi har også varer som løb og triatlon, og alt det gode fra Aquaman, til de bedste priser.

Beskrivelse

Funktioner


Aquaman - Triatlon - Dragter kvinder

Aquaman DNA Woman Dragter kvinder Triatlon bredt udvalg